Фото: Необична незгода на „Тојота“ во Скопје - еве каде заврши!

Необична сообраќајна незгода попладнево во Скопје. 

Имено кај „Педагошка“ во Тафталиџе, автомобил марка „тојота“ се качи на ѕидчето меѓу улиците. 

Од фотографиите може да се забележи дека возилото е оштетено кај тркалата. 

За сега не се знае како и зошто дошло до ваквиот потег на возачот или пак станува збор незгода, ниту пак се знае дали има повредени.