(ФОТО) Некогаш и сега - Децата се менуваат низ децениите!

Индиски уметник сподели интересна компилација на фотографии кои одлично го отсликуваат времето во кое живеат денешните деца. 

Ако некогаш, децении наназад, парковите беа полни со детски џагор, смеа, игри...денеска повеќето од најмалите се со своите паметни уреди во рацете. 

Како некогаш изгледаа улиците и парковите, а како денес? Поразително, зарем не?!