Фото: Mелита Ракичевиќ - некогаш заштитник, а денес убиец на животните

Од заштитник на животните и борец за нивните права, до човек кој што ужива да носи облека и додатоци направени од природно крзно - вака на кратко може да се опише трансформацијата на ставовите која ја направи популарната водителка Мелита Ракичевиќ. 

Сеќавањата на јавноста се свежи и публиката ги памети моментите кога таа во улога на водител на емисија за животни водеше кампањи за заштита на животните.

Денес познатата водителка буквално секојдневно ужива и објавува фотографии на кои таа позира додека на себе носи облека и додатоци направени од природно крзно. Фотографијата подоле го покажува токму тоа.

Позната и популарна на социјалните медиуми и по некогаш мета на будното око на критичарите. Каков коментар заслужува ваковото однесување на Мелита Мели?