(Фото) Листа на хотели во Македонија со најдобра спа понуда

Министерството за економија – Сектор за туризам и угостителство, по повод меѓународниот ден на туризмот 27. септември 2017 година, традиционално како секоја година доделува признанија за туристичките и угостителските бизнис- заедница во неколку категории.

Оваа се хотелите со најдобра спа понуда:

Хотел - Буши – Скопје

Хотел - Изгрев – Струга

ХотХотел Гардениа и СПА Велес

ТЦЦ Гранд Плаза-Скопје

nike air max 1 sale