ФОТО: Кога во Зоолошка нема место за дотерани скопски ликови...

Кога во Зоолошка градина е претенесно и кафезите се полни, тогаш мора да се бара некое друго место за акробации и лудории.

Фотографот на Скопје Инфо синоќа го регистираше овој скопјанец кој, веројатно сакајќи да не плати влезница во еден од скопските ноќни клубови се обиде да влезе скокајќи преку ѕид висок повеќе од 3 метри.

Очигледно скопската зооолошка градина е претесна за вакви ликови. Дотеран, згоден и среден, но со ваков потег ја погрешил локацијата.

cheap nike free run 5.0