Фото: Карти за Супер Купот за само 1350 евра

На пет дена до фудбалскиот празник во Скопје кој ќе ни го приредат великаните Реал Мадрид и Манчестер Јунајтед и нивните навивачи, еден од 12.000-те македонски среќници на лотаријата организирана од УЕФА се откажува од својот билет и го става на оглас. Цената џабе.

air max 90 essential sale