Фото: Едно од „најлудите“ паркирања во строгиот центар на Скопје

Пешачката зона и плоштадот во Скопје се претворени во автодрум и бесплатно паркиралиште. Локалните власти од Општина Центар и Град Скопје, ниту знаат како, ниту сакаат да се справат со овој сообраќаен терор.

air max 90 essential sale