Фото: Едни пушат, други пијат - вака се гради јавното здравство во Македонија!

Во период на зголемен отпор против вакцинација, афера со поминат рок на вакцини, тензија и дилеми во јавноста за квалитетот на јавното здравство, на социјалните мрежи утрово се појави фотографија на која Директорот на ЈЗУ Здравствен дом во друштво на Градоначалникот на општина Гази Баба, пушат на прослава која се случува во службени простории.

Фотографијата предизвика бура од реакции на социјалните мрежи.

cheap nike air max 90