Бебето Хана моментално е најпознатото бебе во Македонија, а фотографиите од неа ги полнат медиумите.

Лицето на ќерката на Тамара Тодевска долго време беше мистерија, но денеска Вистина.мк објави фотки од малата Хана.

Повеќе на Вистина.мк