Фото: Дали ги знаете сите мостови на реката Вардар во Скопје?

Интересен тест за проверка колку го познавате Скопје? Проверете дали ги знаете сите мостови на реката Вардар во главниот град. 

Мост 8 Септември

Мост Близнаци

Дрвен пешачки мост во Ѓорче Петров

DRVEN PESACKI

Мостот кај Континентал

KAJ KONTINETAL

Мост на револуцијата или Мост на љубовта, кај МАНУ

KAJ MANU

Мост Слобода, кај Холидеј ИН

KAJ MNR

Пешачки мост кај градскиот стадион

KAJ STADION

Камен мост 

KAMENI2

Мост Газела во Карпош

most gazela

Мост на поезија во Центар

NA POEZIJATA

Мост ,, Обединети нации ,, 

Мост ОКО во центарот на Скопје

oko

Пешачки мост во Аеродром, кај ПИОМ

PESACKI AERODROM

Метален пешачки мост во Сарај

PESACKI SARAJ

Пешачки мост кај Влада на РМ

PESACKI VLADA

Железниот и новиот мост во Сарај

Железниот мост во Хром

Железнички мост

ZELEZNICKI

Мост Гоце Делчев во Центар