Таа важи за една од најубавите и најсексипилни Македонки, и не постои маж кој не би се завртел по нејзиното тело и нејзиниот одлично обликуван задник кој неизбежно плени воздишки.

Заслужни за нејзиниот изглед очигледно се редовните вежби и правилната исхрана а се надеваме дека Марија Нацева ќе им биде инспирација и на останатите девојки коишто сакаат во топ форма да го дочекаат летото.