Фото: „Бесплатни“ чоколади во скопските маркети

На социјалните мрежи се појави фотографија од скопски маркет на која се гледа дека некој се послужил со „бесплатни чоколади“.

Здравата храна излгеда станува предизвик, па гладен посетител на маркетот решил да ја дегустира храната директно во маркет… Се послужил со десерт од рафтот за здрава храна, а обвивката ја оставил на самата полица…

air max 90 essential sale