Филипче објасни кога и каде всушност треба да се носат заштитните маски

Во гостувањето во емисијата „Детектор“, министерот за здравство Венко Филипче објасни во кои ситуации треба да се носи заштитната маска и дека нема потреба таа да се носи и на улица.