Фејсбук статус кој ги отвора очите: Денешните млади не молчат, само мир да има

Фејсбук статусот на д-р Драган Ласков за 24 часа има над илјада споделувања, а зборовите погодуваат директно во сржта на се што го прави нашето општество уништено. 

Зошто младите бегаат? Тие не трпат некој да им го греши името во изводот 14 пати, ниту неправедно да паѓаат возачки испит. Нема да ја трпат неправдата на соучениците чии родители оправдале 10 изостаноци, а тие едвај можат да докажат дека не треба да им се стави „неоправдан“. 

Прочитајте го статусот во продолжение: