Познат скопски маркет на социјалните мрежи објави видео на кое се гледа како двајца муштерии без никаков срам крадат чоколади.

- Додека се трудиме и го вложуваме својот максимум за да ве задоволиме вас, нашите верни потрошувачи, има луѓе кои сакаат да просперираат со крадење и не уназадуваат во нашите амбиции да константно се подобруваме за вас.Бидејќи нема друг начин и полицијата нема решение за ваквите луѓе, од сега ќе ги објавуваме снимките од кражбите во нашите маркети, напшаа од скопскиот маркет на својот Фејсбук профил.