ЕВН, за утре, најави прекини на струја во неколку села во Сарај

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа,  без електрична енергија ќе останат следните корисници: 

-од 09:00 до 15:00 часот,  корисниците  од   с. Рашче, с. Бојане, с. Копаница и дел од с. Кондово. (општина Сарај)