ЕВН најави каде ќе има прекини во електроснабдувањето утре

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 21.10.2021 година (четврток) се планирани следните прекини во снабдувањето со електрична енергија на корисниците од градот Скопје и неговата околина:

 • од 08 до 16:00 часот, корицниците од Бул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.53 (од ресторант Лајт до бурекџилиница Даглас), ул.Св.Кирил и Методиј бр.53 и 56 (сервис за коли Ауто Ин Џеповски и Јамаха и други дуќани до АМСМ. (Општина Центар)

• од 08:30 до 14:30 часот, корисниците на дел од Горно Соње (Општина Сопиште)

• од 12:00 до 13:30 часот, корисниците од Бул.Партизански Одреди бр.65,69, 71 и 73.. (Општина Карпош)

• од 08:00 до 12:59 часот, корисниците на дел од с. Волково. (Општина Карпош)

• од 09:00 до 13:00 часот, корисниците на дел од ул.Домазетовска и ул.Китка (Општина К.Вода)