Еве каде ќе нема струја денеска во Скопје

Од ЕВН Македонија АД добивме известуваат дека денеска (понеделник) без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 08.30 до 12.00 часот, корисниците од ул. Востаничка од бр.10 до бр.21. ( општина Кисела Вода )

- во периодот од 09.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од село Градовци. ( општина Зелениково )

- во периодот од 12.30 до 15.00 часот, корисниците од ул. Христо Татарчев – крак 22. ( општина Кисела Вода )