Есенска идила во Градски парк низ објективот на инстаграмџиите

За многумина токму есента е најубавото годишно време. За тие што сакаат да прошетаат по конфетите од жолти лисја токму сега е вистинското време.

Совршено место за средба со есента е Градскиот парк во Скопје. Магијата на парко во есен е нешто посебно. Крцкањето на жолтите лисја под нозете, можеш само да го доживееш. 

Богатство од есенски бои и колорит деновиве ни ги разубави градски парк. Ноемвриското сонце ја дополнува целокупната слика на есента која инстаграмџиите ни ја пренесуваат со своите фотографии.

Уживајте во нив како да сте таму.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teona Mango (@teonamango)

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Temelkovski (@lavcano)