Епицентар Opening: Tijana T

Музиката која Tijana T ја презентира во своите сетови е уникатна, со одлични технички способности, карактеристичен личен музички израз и силна експресивност.

Нејзиниот харизматичен карактер, уникатниот пристап и професионалност кон музиката дава посебен шарм и популарност на чудната и несекојдневна електрoнска продукција која ја создава, а која често ја збогатува со селекција на house, acid и jackin’.

Локација: Епицентар, локална поддршка: DJ Flooder и Bodan Jamakoski, влез: 300 денари.

nike air max 1 sale