Постојат различни методи на подмладувања, а за кои не се неопходни скапи хирурки зафати. Подмладувањето на лицето, телото и целиот организам не може да се состои само од козметички процедури. Неопходно е да се комбинираат различни методи на подмладувања кои даваат вчудоневидувачки резултати.

Сигурно сте забележале дека постојат жени кои изгледаат 10,15 години помлади, а не биле подложени на скапи естетски зафати.

Една од таквите младолики убавици ја открила тајната на својот еликсир на младоста. Таа тврди дека по неговото користење, видот и е подобрен од -3 на -1, кожата и станала помазна и еластична на целото тело, а косата погуста. И најневеројатно – косата која започнала да и белее, престанала.

Рецепт за подмладување на организмот:

-100 милилитри ленено масло

-2 лимони

-1 голема главица лук

-0,5 килограми мед

Продолжува на следната страна...