Електрични оргазам по 23 години повторно во МКЦ.На програмата сите песни од албумот „Дисторзија“, издаден во 1986 година, секако, ќе се исполнат и многу други добро познати хитови.


Билети по цена од 200 денари (до петок 16.12.) по цена од 200 денари преку продажната мрежа на МК тикетс и на Билетарница МКЦ. На ден на концерт, цена на билет изнесува 300 денари.

Се гледаме во МКЦ/17 декември (сабота), почеток 21:00.