Едно кафе може да му го спаси животот! Да донираме за Дејан Наумовски!

На младиот Дејан Наумовски му треба наша помош.

Боледува од редок тумор за кој врвни доктори прв пат дознаваат.

Семејството не е во можност да ја плати оваа сума, па испраќа молба до хуманите граѓани.

Вип: 143-486
Телеком: 143-102