Една улица од Скопје утре без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известувааат дека утре (четрвток) поради изведување на водоводен приклучок Ф150-80мм. на улица Исаја Мажовски бр.19, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од улицата Исаја Мажовски.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување на дефектот.