Една улица од Ѓорче денеска без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, без електрична енергија денеска ќе останат:

- Од 09:00 до 11:30 часот, корисниците од дел од ул. Жеденска, поточно само парните куќни броеви (Општина Ѓорче Петров).