Една улица од Центар денеска без вода

Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека денеска  (среда) поради уличен дефект од ф – 80 мм на ул. Цицо Поповиќ бр.4, во периодот од 09.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците од ул. Цицо Поповиќ, како и дел од корисниците од ул. Пролет. (општина Центар)