Една скопска улици денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска (петок) поради промена на вентил од 1 “ во шахта на ул. Букурешка бр. 31 прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Букурешка.

Водоснабдувањето ке биде прекинато од 09:00 часот до завршување на интервенцијата.