Еден детал за време на сексот открива дали партнерот ве изневерува

Истражувањето кое е спроведено на 1000 мажи и жени, покажало интересни резултати, кои се однесуваат на односот помеѓу „бучавата“ која ја правиме и на кој начин таа може да се поврзе со потенцијалните изневерувачи.

https://ads.tocka.com.mk/www/delivery/lg.php?bannerid=1324&campaignid=1101&zoneid=66&loc=1&referer=https%3A%2F%2Ftocka.com.mk%2Fvesti%2F299933%2Feden-detalj-za-vreme-na-seksot-otkriva-dali-partnerot-ve-izneveruva&cb=071a821b29Имено, 62 отсто од жените и 72 отсто од мажите, откриле дека биле погласни „во туѓите кревети“, односно кога ги изневерувале партнерите.

Исто така, 88 отсто од припадничките на понежниот пол, изјавиле дека се погласни од нивните партнери за време на сексот, а 71 отсто од мажите изјавиле дека повеќе ги возбудува фактот дека нивната партнерка е гласна.

Истражувањето покажува дека јачината на звукот на сексот, може да влијае на квалитетот, на обостраното задволство и на самодовербата на љубовниците.

Изгледа дека оние кои сакаат љубовни авантури се послободни во сексот и се подготвени на „погласно водење љубов“.