Еден булевар од Центар утре без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека утре (среда) без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 09.00 до 11.00 часот, корисниците од бул. Кочо Рацин бр.8. ( општина Центар )