Еден бакнеж? Дал да плачам ил да пеам?...Македонски шлагери во Јавна Соба

Еден бакнеж? Дал да плачам ил да пеам? Штом те видам? Кои се вашите омилени евергрини? Во Јавна Соба ги пееме заедно со Ретро Рингтонс,  и во новата година.

Забавата започнува на 18ти!

nike air max 1 sale