Две тешки сообраќајни несреќи ноќеска го пренасочија сообраќајот

Од 23:15 ч. регионалниот пат Велес-Градско беше затворен за сообраќај поради случена сообраќајна незгода. Од утрово патниот правец повторно е прооден, информираат од АМСМ.

Половина час подоцна, во 23:45 ч. сообраќајот на Автопат ГП-Богородица-Скопје кај с.Прдејци беше пренасочен по регионалниот пат поради сообраќајна незгода се до утрово кога повторно е пуштен во нормален сообраќај.

Во текот на денот очекуваме повеќе информации за сообраќајните несреќи и дали има повредени лица.