Две лица каснати од кучиња во Скопје

Вчера биле каснати две лица од улични кучиња во Скопје.

Најпрво во 15.00 часот во Полициската станица Кисела Вода, Г.К.(45) од с.Ракотинци, скопско, пријавил дека во с.Ракотинци неговиот син бил каснат од куче скитник.

Потоа во 21.30 часот во Полициската станица Гази Баба, В.Д.(84) од Скопје пријавила дека на ул.„Коце Металец“ била касната од куче скитник.