Двајца скопјани каснати од кучиња скитници, едниот во Аеродром, другиот во Влае

Вчера во Полициската станица Аеродром, Б.Ј. (73) од Скопје пријавил дека на булевар „Јане Сандански“ бил каснат од куче скитник во пределот на левата потколеница.

Во Полициската станица Карпош пак, С.А. (30) од Скопје пријавил дека на ул. „Франц Месеснел“ во Влае бил каснат од куче скитник во пределот на десната потколеница.