Утрово во Скопје почина човек откако се фрли од зграда во близина на Железничката станица.

Фото: Илустрација

Г.Д. роден 1996 година е лицето што утрово почина откако падна од прозорец од шести кат во зграда на ул. „Бојмиа“.

Смрт констатирала екипа на Итна медицинска помош. Полицијата изврши увид на местото на несреќата.