Дури и по поплавени улици скопјани продолжуваат да бидат недисциплинирани возачи

Министерството за внатрешни работи, вчера, во Скопје казни вкупно 132 возачи, меѓу кои за возење со брзина  повеќе од дозволената беа изречени 14 санкции, осум мерки за возење без возачка дозвола, 25 санкции за прекршоци што ги прават возачите на мотоцикли. 

Изречени се девет мерки за користење мобилен телефон, четири санкции за нерегистрирани возила, четири мерки за минување на затворен сигнал (црвено светло)...