Дуња како египетската кралица Клеопатра - се бања ужива и во храната (видео)

Во внатрешното живеалиште, Дуња и Даела имаат посебен дел за одржување на личната хигиена.

Дуња, слично на египетската кралица Клеопатра додека се бања ужива и во храната.

Со еден збор комплетен неделен хедонизам. Погледнете:

nike air max 1 sale