Дубровник - дестинација каде одморот е загарантиран со убави глетки

Дубровник е една од најпознатите туристички дестинации во Средоземно Море. Хрватското летувалиште е познато по луксузните хотели, но и по преубавите природни богатства. Токму затоа е примамлива дестинација за голем број светски познати личност.

Стариот приморски град во Далмација е под заштита на УНЕСКО. 

Во продолжение неколку фотографии од убавините на шармантниoт Дубровник:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dubrovnik

 

A post shared by Beautiful Dubrovnik (@our_dubrovnik)