Драмски театар со ненајавени претстави на отворено ќе одбројува до 70. роденден

Драмскиот театар Скопје денеска почнува со 70 дневно одбројување до големиот јубилеј 70 години од првата премиера во НУ „Драмски театар“.

Драмскиот театар – Скопје информира дека по тој повод во следните 70 дена ќе понуди многу содржини.

На 21 април 2016 година, денот кога Драмски театар ќе наполни 70 години ќе биде премиерно изведена претставата „Буре Барут“ од Дејан Дуковски во режија на Сашо Миленковски.

air max 90 essential sale