Драма во скопско Инџиково - разбојници влетале со пиштоли

Две маскирани лица се заканиле со пиштол во маркет во село Инџиково.

На 20.01.2016 година окулу 21:00 разбојници уапднале во колонијалот и со пиштол се заканувале на вработените да им ги дадат сите пари. За среќа никој не е повреден ниту е направена материјална штета, сторителите избегале со празни џебови, а полицијата врши увид на местото на настанот.