На Плоштад „Скендербег” во Скопје, вчера околу 22,10 часот по извршено легитимирање на А.И.(26) од Скопје, од страна на полициски службеници, истиот се вратил со поголема група лица упатувајќи им закани по животот на полициските службеници, по што лицата се дале во бегство.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицата и целосно расчистување на случајот.