Дожд, невреме, грмотевици, но и сонце - временска прогноза за мај

Доаѓа месец мај, а временската прогноза за цел месец не е на наша страна.

Имено, мај ќе биде полн со дожд, невреме, ветер и грмотевици, но и сончеви денови.

Ова е деталната временска според Accuweather, според која се гледа дека ни следат пресврти со времето.

Air Foamposite One Pro