Домот е најзначајното место за секој човек и за неговото семејство. Место во кое луѓето се чувствуваат свои, сигурни, опуштени, среќни, исполнети. Домот е место во кое ги доживуваме најубавите, но и најтешките моменти во животот.

Токму затоа, купувањето на сопствен дом и создавање свое катче е една од најважните и најубави одлуки што луѓето ја носат во текот на животот.


Важноста и значењето на домот добро ја знаат, почитуваат и негуваат членовите на тимот на Адора инженеринг, кои неуморно и постојано во главниот град и низ  Македонија создаваат идеални домови, изградени да ги задоволат потребите и на најпребирливите.


За Адора инженеринг изградбата на домови е висок морален и одговорен чин.  Граѓаните кои преферираат да живеат во стан изграден со посебно внимание и љубов од Адора инженеринг, живеат во домови кои им нудат пред сѐ економичнo, функционално и безбедно домување. Домовите важат за места исполнети со сигурност, мир, среќа, љубов.


За Адора дома е местото каде што ни се најмилите, дома е нашиот мир и спокој, дома е љубов, дома е местото каде што најмногу се сака, дома е илјадници среќни мигови на м². Дома е Адора инженеринг!