Доделен автомобилот од првата етапа од наградната игра на Mozzart

Заврши првата етапа од големата наградна игра на Mozzart обложувалници, ПОГОДИ НАЈГОЛЕМА КВОТА, а на уплатното место во Неготино, вчера го доделија првиот FIAT 500. 

Орце Груев од Неготино со добитен тикет и најголема квота од 18,270 ќе го вози прекрасниот автомобил Fiat 500, а покрај тоа може и да се пофали со одлична парична добивка!

Наградната игра не завршува тука, бидејќи играчите во Mozzart обложувалници имаат 4 шанси за 4 автомобили! Во тек е втората етапа каде победникот со најголема квота ќе освои Fiat 500. Истата награда го чека и победникот од третата етапа, додека во последната, четврта етапа, најдобриот ќе го освои автомобилот Jeep Compass. 

Првата етапа започна на 30.08.2019, а траеше до 30.09.2010. Во тек е втората етапа во која учествуваат тикетите за обложување уплатени во период од 09:00 часот на ден 01.10.2019 година до 21:00 часот на ден 31.10.2019 година и истите не учествуваат во ниту една од другите етапи.

Во третата етапа учествуваат тикетите за обложување уплатени во период од 09:00 часот на ден 01.11.2019 година до 21:00 часот на ден 30.11.2019 година и истите не учествуваат во ниту една од другите етапи.

Во четвртата етапа учествуваат тикетите за обложување уплатени во период од 09:00 часот на ден 01.12.2019 година до 21:00 часот на ден 05.01.2020 година и истите учествуваат само во оваа етапа.

По завршување на секоја етапа од наградната игра, системот се рестартира при што квотите од секоја завршената етапа не се префрлуваат и не учествуваат во било која следна етапа. Квотите со почеток на секоја нова етапа се бришат. Добитниот тикет со најмалку четири одиграни парови со најголема квота, покрај добивката, ќе биде награден и со еден од автомобилите Fiat 500 или Jeep Compass.

Минималната уплата по тикет изнесува 20 денари. Во случај двајца играчи да погодат идентична квота, предност има оној играч кој прв го уплатил тикетот. Во пресметка за награда не влегуваат системските тикети и тикетите со еден промашен пар кои остваруваат право на бонусот „Промаши, а наплати“ и Live Bet тикетите.

Целосните ПРАВИЛА НА ИГРА прочитајте ги ОВДЕ.