Започна летната шема во скопските дискотеки. Згодни, девојки и момци минатиот викенд се забавуваа во летниот Xl summer club во Градски парк.

Еве како беше:

Фото: Xl summer club

Овој викенд ќе ве забавуваат:

Четврток
Mash UP Night

Петок
On decks: DJ GUARDIAN & +1

Сабота
On decks: DJ Bobi [94.7] & DJ Branchez | Saturday Night Fever

Недела
On decks: Dj Irie Scrach & Dj Nasty | SureShotz sunday session