Доаѓа прекрасна недела за три хороскопски знаци

Можеби мислиме дека сезоната на Девиците ќе ни донесе само напорна работа, организација и подобрување, но не е така.

Овој период има и своја забавна и романтична страна, а таа ќе биде најизразена за три од хороскопските знаци.

Бик -  откривате убав период пред себе

Оваа недела ќе се чувствувате поинспирирано од вообичаено, а со младата Месечина во вашата петта куќа на забава и креативност, универзумот ќе ве охрабри да танцувате, сликате и создавате. Приоритизирајте го времето кое ќе го поминете во креативност. Тоа е вашата најсилна страна, овој период.

Девица - ова е нов почеток за вас

Ова е важна недела за вас, драги Девици. Не само што се наоѓаме во вашата сезона, туку и младата Месечина е во вашиот знак. Можеби ќе најдете спокој во рутината, но највеќе ќе уживате во спонтаните моменти и отпочнувањето на едно ново поглавје од животот. Дајте си себеси шанса за една нова верзија од себе.

Вага – вашиот љубовен живот гори од страст и оган

Вашиот љубовен живот ќе биде пожежок од оган, оваа недела. Венера ќе биде во вашиот знак  а тоа ќе ве направи неодоливи за другите. Освен тоа, Венера формира тригон со Јупитер што додава дополнителен оган на оваа недела. Без оглед на тоа дали сте во врска или само ви се допаѓа некој, романсата  и страста се тука за вас во текот на целата недела.