Доаѓа прекрасна недела за три хороскопски знаци

Кои знаци ќе имаат убава недела?

Photo by Ioana Ye on Unsplash

Близнаци

Летото полека завршува на крајот на оваа недела, но вие сте сè уште расположени на летна романса. Ќе имате убава недела која ви носи убави чувства, но и идеи кои лесно би можеле да ги пренесете во реалност. Поминете време со луѓето кои ви се драги, бидејќи нивното друштво ќе ви помогне да ги „наполните батериите”. Имате неверојатна харизма која ги привлекува другите кон вас, па така можно е да запознаете и посебна личност со која ќе сакате нешто повеќе.

Девица

Ова е последна недела од владеењето на вашиот знак, па затоа искористете го овој период за да го прославите своето постоење. Грижете се за себеси, но правете и работи кои ви ја зголемуваат самодовербата и ви даваат убаво чувство. Вие изберете што е најдобро за вас. Ако нешто не ве носи таму каде што сакате да бидете, тоа едноставно не е за вас. 

Вага

Во сабота започнува вашата сезона, што е најава за период во кој ќе бидете во центарот на вниманието. Бидете онаму кадешто сакате да бидете, без грижа на совет за оние луѓе и места кои не ви исполнуваат. Вашата сезона ви ја носи и хармонијата која ви е потребна, но и харизмата со која ќе привлекувате многу интересни личности. Некои од нив ќе ви останат пријатели до крајот на другите, но можно е и да се појави некој кој ќе ви го украде срцето. Немојте да кажете дека не сме ве предупредиле.