До пладне без струја делови од Центар

Без електрична енергија денеска од 08.30 до 12 часот ќе останат корисниците на дел од ул. „Партениј Зографски“ од број 62 до број 68,  од број 85 до број 91, како и дел од ул. „Ацо Караманов“ 11а, 33а, 35а, 35 б, во општина Центар, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје.