До каде стигнавме со културата: викање и пеење од автомобил сред Центар!

До каде стигнавме со културата? Ова прашање го поставуваме секојдневно, но денес уште повеќе.

На социјалните мрежи беше споделено видео на кое се гледаат млади луѓе кои викаат и пеат во автомобил на булеварот „Партизански одреди“ во центарот на Скопје. 

Погледнете го видеото во целост: