dm И VISA ВИ ПОДАРУВААТ ВАУЧЕР ВО ИЗНОС ОД 500 мкд!

САМО ВО dm дрогериите – со секоја сметка над 2.000 денари платена со било која VISA платежна картичка, ОСВОЈ dm вредносен ваучер во износ од 500 денари!

Само што мислевме дека сме виделе сѐ и дека не може да бидеме посебно изненадени, dm дрогериите, во соработка со VISA, ни приредуваат нова, интересна и пред сѐ исплатлива активност.

Почнувајќи од 10.8.2020, за секоја сметка направена во дрогериите на dm, чиј износ надминува 2.000 денари, а е платена со БИЛО КОЈА VISA КАРТИЧКА, добивате вредносен ваучер од 500 денари.

А да се потсетиме, во dm дрогериите можете да пронајдете повеќе од 14.500 производи за нега и убавина, производи за нега на мажи и бебиња, производи за хигиена во домот како и нега на алишта, природна козметика и органска храна.

Сѐ што треба да направите е список на потребни производи и да се упатите кон најблиската dm локација. Не заборавајте да ја понесете својата VISA картичка и да уживате во поволностите.

Добиениот вредносен ваучер од dm ќе можете да го искористите кога и да посакате во било која dm дрогерија.

Побрзајте, бидејќи акцијата важи за првите 5.000 сметки над 2.000 денари платени со VISA картичка во период од 10.08 до 10.09.2020.

Одлична вест за сите љубители на dm дрогериите, зарем не. Но не само за нив. Сигурни сме дека и сите оние кои имаат VISA картички ќе се израдуваат на оваа интересна активност и ќе побрзаат да ја искористат оваа супер поволност која ни се нуди. Како најголем понудувач на дрогериски производи, сигурни сме дека во dm ќе можете да си најдете сѐ она што ве прави среќни и паметно ќе си ги искористите ваучерите.

Е па пријатели, спремајте картиците и сите во шопинг!