Директорот на МКЦ го исчисти дворот од снег (видео)

Директорот на Младинскиот културен центар во Скопје, Русе Арсов го чистеше наталожениот снег пред институцијата која ја предводи.

„в.д. директорот на МКЦ, сериозно ја сфати изреката: Исчисти го прво својот двор“, стои во описот на видеото.

 

cheap nike air max 90